Search
Close this search box.

Review Boombrush

Waarom wij kozen voor BOOMBRUSH

Omdat we veel reizen en onderweg goed voor ons gebid willen zorgen, gingen we op zoek naar de ideale tandenborstel voor op reis. Onze eisen waren simpel, dachten we. Toch bleek dat veel elektrische tandenborstels al afvielen op basis van de volgende eisen:

 • Lange accuduur
 • Geen laadstation maar USB-lader
 • Duurzame productie
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding 

Na veel schrappen en het overgebleven aanbod vergelijken, kwamen we uit op de sonische tandenborstel van Boombrush. De Duo Pack aanbieding op Bol.com kost minder dan één tandenborstel van menig concurrent: €148,- voor 2 sonische tandenborstels.

We kochten een Boombrush Duo Pack. Bestaande uit een zwarte én een witte tandenborstel. Handig, want zo haal je de tandenborstels niet door elkaar. Na enkele maanden gebruik schreven we deze review.

Design & eerste indruk

De duurzame verpakking van de Boombrush Duo Pack bevat 2 sonische tandenborstels, 2 USB-oplaadkabels en 2 opzetborstels. Van alles één zwarte en één witte variant. De tandenborstels zijn licht van gewicht en voelen erg stevig aan. De onderzijde van de Boombrush is vlak waardoor de tandenborstel stabiel rechtop kan staan. 

Het minimalistische design van de Boombrush biedt:

 • 1 grote knop
 • 5 standen
 • Batterijstatus lampje
 • Geen onnodige groeven en inkepingen
 

We bestelden ook twee setjes Boombrush opzetborstels met ieder 4 stuks. Boombrush raadt aan om iedere 2 maanden een nieuwe opzetborstel te gebruiken.

Gebruiksgemak

De Nederlandse handleiding is kort maar duidelijk: één blad met alles wat je moet weten. En zoals alles bij Boombrush: ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Het gebruik van de Boombrush tandenborstel spreekt voor zich:

 • Druk de knop één keer in om de tandenbostel aan te zetten op stand 1.
 • Wil je naar stand 2? Druk dan nogmaals. Enzovoort.
 • Houdt de knop ingedrukt om de tandenborstel uit te schakelen.
 • De batterij-indicator gaat branden zodra de accu nog 2 weken mee kan.

Batterijduur BOOMBRUSH

Boombrush geeft aan dat de batterij 90 dagen mee kan. Of dat in de praktijk ook zo is? Ja! We hebben de tandenborstels nu ruim een half jaar in gebruik en hebben de tandenborstels 2 keer opgeladen. Die 90 dagen klopt dus behoorlijk. Nog een groot voordeel ten opzichte van onze vorige (roterende) tandenborstels: de kracht van de trilling neemt niet af naar mate de batterij leger raakt.

Bestel je Boombrush

Bestel de Duo Pack met €30 korting!

Single Pack

Sonische tandenborstel
Zwart / Wit

€89

Duo Pack

2x Sonische tandenborstel
Zwart & Wit

€148

Opzetborstel 4-pack

Voor minimaal 8 maanden

€28

Opladen BOOMBRUSH

De Boombrush tandenborstel opladen gaat eenvoudig met de meegeleverde USB kabel. Van 0% naar 100% duurt ongeveer 10 uur. Daarna kun je weer 90 dagen poetsen. De ingang voor het oplaadsnoer zit aan de onderzijde van de tandenborstel. Tijdens het laden kun je de borstel dus niet rechtop zetten. Voordeel: je hebt geen lomp laadstation.

Levenslange garantie op je BOOMBRUSH

Je krijgt standaard 2 jaar garantie op je Boombrush tandenborstel. Sluit je binnen 3 maanden na aanschaf een Repeat abonnement af? Dan krijg je levenslange garantie. Repeat afsluiten doe je via de website van Boombrush nadat je je tandenborstel hebt gekocht.

Het Repeat plan kost €6 per 8 weken en je krijgt iedere 8 weken een nieuwe opzetborstel thuisgestuurd. De gebruikte opzetborstels kun je opsparen en in één keer retourneren naar Boombrush. De grondstoffen worden hergebruikt voor nieuwe producten. Duurzaam!

BOOMBRUSH review: ons eindoordeel

5/5

We zijn fan. De BOOMBRUSH is stiller, duurzamer, prettiger, mooier én handiger dan onze voorgaande tandenborstels. En dat voor een zacht prijsje vergeleken met andere merken. Wij zijn helemaal gewend aan de sonische trillingen en het eenvoudige gebruik. De BOOMBRUSH heeft genoeg standen en mogelijkheden, maar geen overbodige toeters en bellen.

Nog niet overtuigd? Lees onze volledige review over de BOOMBRUSH sonische tandenborstel.

Bestel je Boombrush

Bestel de Duo Pack met €30 korting!

Single Pack

Sonische tandenborstel
Zwart / Wit

€89

Duo Pack

2x Sonische tandenborstel
Zwart & Wit

€148

Opzetborstel 4-pack

Voor minimaal 8 maanden

€28

Picture of Hi! Wij zijn Larissa en Bart
Hi! Wij zijn Larissa en Bart

Sinds 2018 reizen we de wereld over op zoek naar de mooiste plekken. We delen onze tips gratis met jou. Enjoy en goede reis!

Deze pagina delen:

Meer tips voor je reis:

Reizenad-bol-Reizen
Mis je informatie of is deze pagina niet meer up-to-date?

Laat het ons weten! We zoeken het uit en passen deze pagina zo snel mogelijk aan. Help de community verder.

 

Bedankt voor je bijdrage ❤

Helpt jouw suggestie ook andere bezoekers van Backpackwereld.nl? Voor antwoord op individuele vragen klik hier.